tisdag 4 mars 2014

Startskottet

Dags för en ny ekonomiblogg!

Eller - du kommer nog inte hitta så många aktieanalyser här, det finns redan många bra bloggar för det. Även om jag finner marknaden intressant har den bränt mig tillräckligt många gånger för att ge mig respekt nog att hålla mig på en armlängds avstånd (ett ämne för ett annat inlägg kanske).

Du kommer också bli besviken om du letar generella tips för din privatekonomi. Det mesta är redan skrivet - ta med dig lunchlåda (du vet redan detta), skär ner på dina utgifter, spara dina kvitton (VEM gör det?), yada yada.

Istället kommer jag försöka servera lite ekonomiska kung-fu-tips med twist, kanske några smarta tidsbesparande vardagsknep, kryddat med lite tankar kring företagande. Och säkert lite till.

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar